Anbefalet antal menuer, 6 til 9.
Minimum 15 kuverter.
”Det kolde”
- 2 stk marinerede Sild m/ karrysalat
39,- - 1/2 æg m/ rejer og mayonaise
32,- - Panko paneret Rødspættefilet m/ hj.rørt remoulade og citron
68,- - Koldrøget Færøsk laks m/ rævedressing
62,- - Stegte sild m/ rødløg
42,-
”Det varme”
- Andesteg m/hj.lavet rødkål
89,- - 2 stk Pandestegte Frikadeller m/ sdr.jydsk hvidkål
54,- - Hamburgerryg m/ grønlangkål
54,- - 1 stk Tarteletter m/ høns i asparges
58,- - Ribbensteg m/ svær aparte hertil hj.lavet rødkål
62,- - Lun Leverpostej m/ bacon & Champignon
42,-
Desserten
- 2 slags ost m/ kiks og druer
76,- - Ris ala mande m/ kirsebær sauce
78,- - Brød og smør
15.-