Herunder finder du inspiration til dit besøg på Hotel Glejbjerg.
Vi sammensætter også gerne en skræddersyet menu uden for menukortet. Uanset om du vælger en 3, 4 eller 5 retters menu, er vi klar til at forkæle dine smagssanser.
Forretter
Færøsk laks
- Færøsk laks m/ grønlandske rejer, blancherede, friske asparges, bagte sherrytomater, sprød salat, sauce verte
- Brød & smør
Fiskesymfoni
- Bagt laks, tunmousse & røget hellefisk,
- hertil sauce verte, friske urter & lime
- Flute & smør
Tigerrejer
- Black tiger rejer indbagt i filo m/ aioli & spirer
Tarteletter
- Tarteletter med hønsekød i asparges
Lakseroulade
- Lakseroulade m/røget ørredmousse, dampet asparges, lime glace & rødbedespirer
- Brød & smør
Røget ørredfilet
- Røget ørredfilet m/ stuvet spinat
- Brød & smør
Røget dyrekølle
- Røget dyrekølle m/marinerede salater, tranebærvinaigrette, bagt cherrytomat & friske urter
- Brød & smør
Supper
Vælg mellem:
- Klar suppe m/ boller, ris & flute
- Aspargessuppe m/ kødboller & flute
- Karrysuppe m/ ris, ananas & flute
- Kartoffel/Porresuppe m/ purløgs-olie & sprødt
Hovedretter
Gammeldags oksesteg
- Gammeldags oksesteg m/ baconbarderede bønner,
dampede gulerødder, glaserede perleløg & asier - Hvide kartofler m/ persille & fløde skysauce
Kalvesteg stegt som vildt
- Kalvesteg stegt som vildt m/ sødt, surt, halve æbler, waldorfsalat & pommes rissolles
- Hertil hvide kartofler & vildtflødesauce
Flæskesteg
- Flæskesteg m/ halve æbler, hjemmelavet rødkål, brune kartofler, svesker, franske kartofler, asier
- Hvide kartofler & flæskestegssauce
Oksemørbrad
- Helstegt oksemørbrad m/ syltede rødløg, serranobarderede grønne asparges & ristede Porto Bello svampe
- Rissoles m/ friske urter & sauce bordelaise
Rosastegt Oksefilet
- Rosastegt oksefilet m/ serranobarderede rodfrugter, ristede svampe, syltede bolchebeder & jordskokke pure
- Bagt kartoffel m/ mos af purløg & bacon
- Kraftig oksesky
Krondyrskølle
- Braiseret krondyrkølle m/ ristede svampe, bønner i svøb, dampede gulerødder, sødt, surt & waldorfsalat
- Hertil hvide kartofler & vildtflødesauce
Rosastegt Kalvemørbrad
- Rosastegt Kalvemørbrad m/Spidskåls flan,
Ristede små gulerødder & Porto bello svampe
Topping af friske karser & Frissesalat - Petit kartofler & Sauce bordelaise
Buffet anretning
Buffet anretning bestående af:
- Rosastegt oksefilet m/ ristede svampe
- Glaseret skinkesteg m/ grøntsagssauté
- Kylling suprême m/ ratatouille
- Pommes rissolles m/ skysauce
- Flødekartofler & bagte bådekartofler
- Stor salatbuffet m/ dressing
- Stort brødbord m/ div. smør
Minimum 50 kuverter
258,- pr. kuvertDesserter
Hjemmelavet islagkage
- Hjemmelavet islagkage m/ sprød hjemmelavet nougat, frisk frugt & bær coulis
Nøddekurv
- Nøddekurv med frisk frugt & rørt is
Hjemmelavet cheesecake
- Cheesecake m/ kirsebærgelé & frisk frugt
Gâteau Marcel
- Gâteau Marcel (let frossen, fransk chokoladekage) m/ friske bær, vanilje parfait & mynte
Dessert tallerken
- Dessert tallerken sammensat efter kundens ønske med hjælp fra kokken
Tiramisu
- Husets Tiramisu m/ friske bær
Klassisk, stort dessertbord
- Stort dessertbord m/ 3 slags is, 2 slags fromager, 1 slags tærte, Sarah Bernardt, stor frugtanretning, 2 slags dessertsauce
- Kage
3-farvet Is
- Hjemmelavet 3-farvet islagkage m/ mørk chokolade, sprød nougat & let blåbær creme
Natmad
Æggekage m/ bacon
- Æggekage m/bacon, rugbrød & rødbeder
Frikadeller
- Frikadeller m/ hj. lavet kartoffelsalat
Biksemad
- Biksemad m/ bearnaisesauce, rugbrød & rødbeder
Burger sliders
- 3 forskellige slags miniburgere
Pålægsbord
- Pålægsbord m/ lune krydderboller, rugbrød & franskbrød, 3 slags pålæg, lun leverpostej, marmelade & 2 slags ost
Hotdogs
- Hotdogs ad libitum
Tarteletter m/ høns i asparges
- 3 stk tarteletter m/ høns i asparges
Suppe
Vælg mellem:
- Aspargessuppe med tilbehør.
- Klar suppe med tilbehør.
- Kartoffelporre suppe med tilbehør
- Karrysuppe med tilbehør.
Bestil til afhentning
Menuerne bør bestilles senest 14 dage før.
(Der tages forbehold for uger med ekstra travlhed, ferie o.l.,
hvor det ikke vil være muligt at bestille disse menuer)
Allergener skrives under punktet: Bemærkninger
Følg os gerne på Facebook og læs mere.