Fiskesymfoni bestående af:
Koldt Laks på bund af sprød salat m/ citrus og pestodressing
Tunmousse m/ krydderurter, hertil grønlandske rejer
Forskellige slags brød m/ smør
Hovedret
Rosasteg af Kalv eller Okse
Sprængt dansk svinekam
Kylling supreme m/ friske, varme grøntsager
Friske ristede petit kartofler & hjemmelavet fløde kartofler
Stor salatbar m/ minimum 12 slags
1 slags sauce efter eget ønske
Dessertbord
Panna cotta m/ syrligt
Chokolademousse m/ sprødt
Parfait is m/ sødt
Friske Frugter
338,- kr. pr. couv.
Hertil kommer øl, vin og vand.
Minimum 30 couv.
Forret
Marinerede sild m/karrysalat
Tunmousse m/ sprøde salater
Røget laks m/ dilddressing & asparges
Buffet
Tarteletter m /høns i asparges
Grøntsagstærter m/ mix salat & dressing
Mørbradbøf m/ champignon a la crème
Kold roastbeef m/ kartoffelsalat
Dessert
Osteanretning m/ frisk frugt
Lagkage & kringle
Hele menuen som tag selv 278,- kr. pr. couv.
Forret rundt på bordene 292,- kr. pr. couv.
Hertil kommer øl, vin og vand.
Minimum 30 couv.