Buffet – Forslag
Forslag 1
Forret
Fiskesymfoni bestående af:
- Koldt Laks på bund af sprød salat m/ citrus og pestodressing
- Tunmousse m/ krydderurter, hertil grønlandske rejer
- Forskellige slags brød m/ smør
Hovedret
- Rosasteg af Kalv eller Okse
- Sprængt dansk svinekam
- Kylling supreme m/ friske, varme grøntsager
- Friske ristede petit kartofler & hjemmelavet fløde kartofler
- Vælg imellem : salatbar m/ minimum 12 slags Eller 4 slags blandet salater
- 1 slags sauce efter eget ønske
Dessertbord
- Panna cotta m/ syrligt
- Chokolademousse m/ sprødt
- Parfait is m/ sødt
- Friske Frugter
Hertil kommer øl, vin og vand.
Minimum 30 kuverter
Forslag 2
Forret
- Marinerede sild m/karrysalat
- Tunmousse m/ sprøde salater
- Røget laks m/ dilddressing & asparges
Buffet
- Tarteletter m /høns i asparges
- Grøntsagstærter m/ mix salat & dressing
- Mørbradbøf m/ champignon a la crème
- Kold roastbeef m/ kartoffelsalat
Dessert
- Osteanretning m/ frisk frugt
- Lagkage & kringle
Hertil kommer øl, vin og vand.
Minimum 30 kuverter
Hele menuen som tag selv 375,- pr. kuvertForret rundt på bordene 388,- pr. kuvert