Herunder finder du inspiration til dit besøg på Hotel Glejbjerg.
Vi sammensætter også gerne en skræddersyet menu uden for menukortet. Uanset om du vælger en 3, 4 eller 5 retters menu, er vi klar til at forkæle dine smagssanser.
Forretter
Færøsk laks
- Færøsk laks m/ grønlandske rejer, blancherede, friske asparges, bagte sherrytomater, Sprød salat, sauce verte
- Brød & smør
Fiskesymfoni
- Bagt laks, tunmousse & røget hellefisk,
- hertil sauce verte, friske urter & lime
- Flute & smør
Tigerrejer
- Black tiger rejer indbagt i filo m/ aioli & spirer
Tarteletter
- Tarteletter med hønsekød i asparges
Lakseroulade
- Lakseroulade m/røget ørredmousse, dampet asparges, lime glace & rødbedespirer
- Brød & smør
Tempura rejer
- Tempura rejer m/ 3 slags dip
Røget dyrekølle
- Røget dyrekølle m/marinerede salater, tranebærvinaigrette, bagt cherrytomat & friske urter
- Brød & smør
Supper
Vælg mellem:
- Klar suppe m/ boller, ris & flute
- Aspargessuppe m/ kødboller & flute
- Karrysuppe m/ ris, ananas & flute
- Kartoffel/Porresuppe m/ purløgs-olie & sprødt
Hovedretter
Gammeldags oksesteg
- Gammeldags oksesteg m/ baconbarderede bønner,
dampede gulerødder, glaserede perleløg & asier - Hvide kartofler m/ persille & fløde skysauce
Kalvesteg stegt som vildt
- Kalvesteg stegt som vildt m/ sødt, surt, halve æbler, waldorfsalat & pommes rissolles
- Hertil hvide kartofler & vildtflødesauce
Flæskesteg
- Flæskesteg m/ halve æbler, hjemmelavet rødkål, brune kartofler, svesker, franske kartofler, asier
- Hvide kartofler & flæskestegssauce
Oksemørbrad
- Helstegt oksemørbrad m/ syltede rødløg, serranobarderede grønne asparges & ristede Porto Bello svampe
- Rissoles m/ friske urter & sauce bordelaise
Rosastegt oksefilet
- Rosastegt oksefilet m/ serranobarderede rodfrugter, ristede svampe, syltede bolchebeder & jordskokke pure
- Bagt kartoffel m/ mos af purløg & bacon
- Kraftig oksesky
Krondyrskølle
- Braiseret krondyrkølle m/ ristede svampe, bønner i svøb, dampede gulerødder, sødt, surt & waldorfsalat
- Hertil hvide kartofler & vildtflødesauce
Rosastegt Kalvemørbrad
- Rosastegt Kalvemørbrad m/Spidskåls flan,
Ristede små gulerødder & Porto bello svampe
Topping af friske karser & Frissesalat - Petit kartofler & Sauce bordelaise
Buffet anretning
Buffet anretning bestående af:
- Rosastegt oksefilet m/ ristede svampe
- Glaseret skinkesteg m/ grøntsagssauté
- Kylling suprême m/ ratatouille
- Pommes rissolles m/ skysauce
- Flødekartofler & bagte bådekartofler
- Stor salatbuffet m/ dressing
- Stort brødbord m/ div. smør
Minimum 50 kuverter
278,- pr. kuvertDesserter
Hjemmelavet islagkage
- Hjemmelavet islagkage m/ sprød hjemmelavet nougat, frisk frugt & bær coulis
Nøddekurv
- Nøddekurv med frisk frugt & rørt is
Hjemmelavet cheesecake
- Cheesecake m/ kirsebærgelé & frisk frugt
Gâteau Marcel
- Gâteau Marcel (let frossen, fransk chokoladekage) m/ friske bær, vanilje parfait & mynte
Dessert tallerken
- Dessert tallerken sammensat efter kundens ønske med hjælp fra kokken
Tiramisu
- Husets Tiramisu m/ friske bær
Klassisk, stort dessertbord
- Stort dessertbord m/ 3 slags is, 2 slags fromager, 1 slags tærte, Sarah Bernardt, stor frugtanretning, 2 slags dessertsauce
- Kage
3-farvet Is
- Hjemmelavet 3-farvet islagkage m/ mørk chokolade, sprød nougat & let blåbær creme
Natmad
Æggekage m/ bacon
- Æggekage m/bacon, rugbrød & rødbeder
Frikadeller
- Frikadeller m/ hj. lavet kartoffelsalat
Biksemad
- Biksemad m/ bearnaisesauce, rugbrød & rødbeder
Burger sliders
- 3 forskellige slags miniburgere
Pålægsbord
- Pålægsbord m/ lune krydderboller, rugbrød & franskbrød, 3 slags pålæg, lun leverpostej, marmelade & 2 slags ost
Hotdogs
- Hotdogs ad libitum
Tarteletter m/ høns i asparges
- 3 stk tarteletter m/ høns i asparges
Suppe
Vælg mellem:
- Aspargessuppe med tilbehør.
- Klar suppe med tilbehør.
- Kartoffelporre suppe med tilbehør
- Karrysuppe med tilbehør.