Line of wine bottles. Close-up.
Line of wine bottles. Close-up.
European cuisine in Ukrainian style. A large steak of red salmon fish, with mushrooms, asparagus, cherry tomatoes and fried lemon. Serving meals in a rustic restaurant.
European cuisine in Ukrainian style. A large steak of red salmon fish, with mushrooms, asparagus, cherry tomatoes and fried lemon. Serving meals in a rustic restaurant.
Sliced steak ribeye, grilled with pepper, garlic, salt and thyme served on a slate chopping Board on a dark stone background. Top view. Flat lay
Sliced steak ribeye, grilled with pepper, garlic, salt and thyme served on a slate chopping Board on a dark stone background. Top view. Flat lay
Healthy food. Greek salad with cucumber, tomato, sweet pepper, lettuce, red onion, feta cheese and olives.  Top view, banner
Healthy food. Greek salad with cucumber, tomato, sweet pepper, lettuce, red onion, feta cheese and olives. Top view, banner
dessert ice cream ball chocolate cake
dessert ice cream ball chocolate cake

3-retters menu m/ natmad (i huset)

Forretter

Bagt laks

m/ grønlandske rejer, blancherede, friske asparges, bagte sherrytomater, lollo rosa, sauce verte
Brød & smør
82,- kr. pr. couv.

(Forslag 1)

Tigerrejer

Black tiger rejer indbagt i filo m/ aioli & spirer
78,- kr. pr. couv.

(Forslag 2) 

Lakseroulade

Lakseroulade m/røget ørredmousse, dampet asparges, lime glace & rødbedespirer
Brød & smør
88,- kr. pr. couv.

(Forslag 3) 

Røget dyrekølle

Røget dyrekølle m/marinerede salater, tranebærvinaigrette, bagt cherrytomat & friske urter
Brød & smør
88,- kr. pr. couv.

(Forslag 4) 

 

Fiskesymfoni

Fiskesymfoni, bestående af:
Bagt laks, tunmousse & røget hellefisk,
hertil sauce verte, friske urter & lime
Flute & smør
92,- kr. pr. couv.

(Forslag 5) 

Tarteletter

Tarteletter med hønsekød i asparges
65,- kr. pr. couv.

(Forslag 6) 

Røget ørredfilet

Røget ørredfilet m/ stuvet spinat
Brød & smør
82,- kr. pr. couv.

(Forslag 7)

Supper

Vælg mellem:
Klar suppe m/ boller, ris & flute
Aspargessuppe m/ kødboller &  flute
Karrysuppe m/ ris, ananas &  flute
Kartoffel/Porresuppe m/ purløgs-olie & sprødt  
65,- kr. pr. couv.

(Forslag 8) 

 


 

Hovedretter

Gammeldags oksesteg

Gammeldags oksesteg m/ baconbarderede bønner,
dampede gulerødder, glaserede perleløg & asier
Hvide kartofler m/ persille & fløde skysauce
165,- kr. pr. couv.

(Forslag 1) 

Flæskesteg

Flæskesteg m/ halve æbler, hjemmelavet rødkål, brune kartofler, svesker, franske kartofler, asier
Hvide kartofler & flæskestegssauce
145,- kr. pr. couv.

(Forslag 2) 

Rosastegt oksefilet

Rosastegt oksefilet m/ serranobarderede rodfrugter, ristede svampe, syltede bolchebeder & jordskokke pure
Bagt kartoffel m/ mos af purløg & bacon
Kraftig oksesky
208,- kr. pr. couv.

(Forslag 3) 

Rosastegt kalvefilet

Rosastegt kalvefilet m/ grilltomat, grøntsagssauté, broccolisouffle & ristede svampe
Pommes rissolles & bearnaisesauce
192,- kr. pr. couv.

(Forslag 4) 

Kalvesteg stegt som vildt

Kalvesteg stegt som vildt m/ sødt, surt, halve æbler, waldorfsalat & pommes rissolles
Hertil hvide kartofler & vildtflødesauce
155,- kr. pr. couv.

(Forslag 5) 

Oksemørbrad

Helstegt oksemørbrad m/ syltede rødløg, serranobarderede grønne asparges & ristede Porto Bello svampe
Rissoles m/ friske urter & sauce bordelaise 
208,- kr. pr. couv.

(Forslag 6) 

Krondyrkølle

Braiseret krondyrkølle m/ ristede svampe, bønner i svøb, dampede gulerødder, sødt, surt & waldorfsalat
Hertil hvide kartofler & vildtflødesauce
172,- kr. pr. couv. 

(Forslag 7) 

Buffet anretning

Buffet-anretning bestående af:

Rosastegt oksefilet m/ ristede svampe
Glaseret skinkesteg m/ grøntsagssauté
Kylling suprême m/ ratatouille
Pommes rissolles m/ skysauce
Flødekartofler & bagte bådekartofler
Stor salatbuffet m/ dressing
Stort brødbord m/ div. smør
199,- kr. pr. couv.

(Forslag 8)

 


 

Desserter

Hjemmelavet islagkage

Hjemmelavet islagkage m/ sprød hjemmelavet nougat, frisk frugt &
bær coulis
65,- kr. pr. couv.

(Forslag 1) 

Hjemmelavet Cheesecake

Cheesecake m/ kirsebærgelé & frisk frugt
72,- kr. pr. couv.

(Forslag 2) 

Dessert tallerken

Dessert tallerken sammensat efter kundens ønske med hjælp fra kokken
83,- kr. pr. couv.

(Forslag 3) 

Klassisk, stort dessertbord

Stort dessertbord m/ 3 slags is, 2 slags fromager,
1 slags tærte, Sarah Bernardt, stor frugtanretning,
2 slags dessertsauce
Kage
90,- kr. pr. couv. minimum 60 kuverter

(Forslag 4) 

Nøddekurv

Nøddekurv med frisk frugt & rørt is
73,- kr. pr. couv.

(Forslag 5) 

Gâteau Marcel

Gâteau Marcel (let frossen, fransk chokoladekage)
m/ friske bær,
vanilje parfait & mynte
77,- kr. pr. couv.

(Forslag 6) 

Ostesymfoni

Ostesymfoni bestående 4 forskellige slags gourmet oste
89,- kr. pr. couv.

(Forslag 7) 

3-farvet is

Hjemmelavet 3-farvet islagkage m/
mørk chokolade,  sprød nougat & let blåbær creme
77,- kr. pr. couv.

(Forslag 8) 

 

 

 

 


 

Natmad

Æggekage m/ bacon

Æggekage m/bacon, rugbrød & rødbeder
70,- kr. pr. couv. 

(Forslag 1) 

Biksemad

Biksemad m/ bearnaisesauce, rugbrød & rødbeder
60,- kr. pr. couv. 

(Forslag 2) 

Pålægsbord

Pålægsbord m/ lune krydderboller, rugbrød & franskbrød, 3 slags pålæg, lun leverpostej, marmelade & 2 slags ost
73,- kr. pr. couv. 

(Forslag 3) 

Tarteletter m/ høns i asparges

3 stk tarteletter m/ høns i asparges

70,- kr. pr. couv. 

(Forslag 4) 

Frikadeller

Frikadeller m/ hj. lavet kartoffelsalat
70,- kr. pr. couv. 

(Forslag 5)

Burger sliders 

3 forskellige slags miniburgere

83,- kr. pr. couv.

(Forslag 6) 

Hotdogs

Hotdogs ad libitum.
70,- kr. pr. couv. 

(Forslag 7) 

 
Suppe

Vælg mellem
Aspargessuppe med tilbehør.
Klar suppe med tilbehør.
Kartoffelporre suppe med tilbehør
Karrysuppe med tilbehør.
60,- kr. pr. couv. 

(Forslag 8)