Selskaber i huset

Bryllup
Konfirmation
Fødselsdag
Barnedåb
Reception
– eller måske noget helt andet ? 

 

Hvem er vi?

Hotel Glejbjerg er en lille restaurant med et professionelt team af passioneret personale.

Vores restaurant indeholder to selskabslokaler – vores vinkelstue med plads til op til 45 personer, og vores festsal, med plads til op til 140 personer. Ønsker du at reservere hele huset, er dette også en mulighed. Du vælger, hvad der passer bedst til din fest. Uanset festens størrelse, har du vores fulde opmærksomhed hele festen igennem. Vi ønsker at give dig præcis den fest du søger – om du er til den afslappede eller formelle stemning, er op til dig.

Festen starter med dit opkald.

Vi sætter et kryds i kalenderen og venter på at dagen nærmer sig. Senest to måneder før festen, aftaler vi et personligt møde, hvor vi sammen snakker alle punkter igennem – menu, drikkevarer, bordopstillinger, valg af farver, skønnet antal gæster o.s.v.

10 dage før festdagen skal vi bruge et endeligt antal gæster – nu begynder vi så småt at køre alt i stilling til festen :-).
På dagen sørger vi for at alt forløber som vi har aftalt – du skal blot nyde festen og dine gæster. Vi vil bruge vores faglighed og erfaring til at gøre din fest til noget helt specielt.

Kontakt os i dag

Tjek vores galleri

Se galleri

 

Hvad kan vi hjælpe med ?

Klik på nedenfor menuforslag.

Gourmet
3-retters menu
Brunch
Buffet
Drikkevarer
Mindesammenkomst
Værd at vide