Line of wine bottles. Close-up.
Line of wine bottles. Close-up.
European cuisine in Ukrainian style. A large steak of red salmon fish, with mushrooms, asparagus, cherry tomatoes and fried lemon. Serving meals in a rustic restaurant.
European cuisine in Ukrainian style. A large steak of red salmon fish, with mushrooms, asparagus, cherry tomatoes and fried lemon. Serving meals in a rustic restaurant.
Sliced steak ribeye, grilled with pepper, garlic, salt and thyme served on a slate chopping Board on a dark stone background. Top view. Flat lay
Sliced steak ribeye, grilled with pepper, garlic, salt and thyme served on a slate chopping Board on a dark stone background. Top view. Flat lay
Healthy food. Greek salad with cucumber, tomato, sweet pepper, lettuce, red onion, feta cheese and olives.  Top view, banner
Healthy food. Greek salad with cucumber, tomato, sweet pepper, lettuce, red onion, feta cheese and olives. Top view, banner
dessert ice cream ball chocolate cake
dessert ice cream ball chocolate cake

Brunch

Den lette Brunch

2 slags pålæg
Lun leverpostej m/ristede champignon & bacon
Nutella & honning
Jordbær- & hindbærmarmelade
45 % skæreost m/druer
Kringle
Rundstykker eller friskbagte boller
Rugbrød & franskbrød
Kaffe – the & juice

Hele menuen som tag selv 125,- kr. pr. couv. ved fest samme eller foregående dag.
Op til 2 ½ time.

 


Brunch

Sild m/karrysalat
1/2 æg m/tomat
Fiskefilet m/remoulade & citron
Røræg m/pølser & bacon
Lun leverpostej m/bacon & champignon
Osteanretning med kiks
2 slags pålæg
Jordbær- & hindbærmarmelade
Nutella & honning
Pandekager m/ahornsirup
Frisk frugt anretning
Friskbagte boller, rugbrød & franskbrød
Kaffe, the & juice

Hele menuen som tag selv 198,- kr. pr. couv.

Starttidspunkt ml. kl. 8.00 og kl. 10.30. Varighed op til 3 1/2 time

 


Luksus Brunch

Forret
Marinerede sild m/karrysalat
Røget laks m/rævedressing
1/2 æg m/rejer, mayonnaise & tomat

Buffet
Røræg m/pølser & bacon
Tarteletter m/høns i asparges
Lun leverpostej m/bacon & champignon
Græsk inspireret oksespegepølse m/oliven
Sønderjysk spegepølse m/remoulade & ristede løg
Slagterens rullepølse m/sky & løg

Pandekager m/ahornsirup
Jordbær- & hindbærmarmelade
Nutella
3 slags ost m/frugtanretning & kiks
Kringle
Rugbrød, franskbrød & lune boller
Kaffe – the, æble- & appelsin juice

Hele menuen som tag selv 255,- kr. pr. couv.

Forret rundt på bordene 265,- kr. pr. couv. 

Hertil kommer øl, vin, vand og spiritus.

Starttidspunkt ml. kl. 8.00 og kl. 10.30. Varighed op til 3 1/2 time.

 


Gourmet Brunch

Forret 
Mousse af røget laks m/ sød lime glace
Hvidløgs marinerede rejer på grøntbund
Sildesalat m/ æble,rødløg,dild & kapers
Hertil hjemmelavet karrysalat
Smør & lunt brød

Hovedret 
Veganske & Chicken Quesadillas m/ Guacamole
Veganske Bruchetta
Frisk Tomatsalat & spidskålsalat
Små anretninger m/ æg, sprød chorizo & serrano
Røget Krondyrs carpaccio m/ ristede pinjekerner & parmasan
Græske frikadeller m/ soltørret tomat 
Hertil Græsk thaziki, pesto & lunt brød

Dessert 
Panna cotta m/ passions glace
Gl. dags æblekage 
2 danske unika oste m/ syltede nødder
Kugler af hjemmelavet parfait is

Forret anrettes portionsvis og serveres rundt ved bordene. Hovedret & dessert anrettes som tag selv.

Hertil kommer øl, vin, vand og spiritus.

Starttidspunkt ml. kl. 8.00 og kl. 10.30. 

388,- kr. pr. couv

 


 

Ovenstående er forslag til morgen/brunch-buffet. Det er muligt at tilpasse menuerne efter ønske.

Vores menuer er gældende ved minimum 20 couverter.