2 slags pålæg
Lun leverpostej m/ristede champignon & bacon
Nutella & honning
Jordbær- & hindbærmarmelade
45 % skæreost m/druer
Kringle
Rundstykker eller friskbagte boller
Rugbrød & franskbrød
Kaffe – the & juice
Hele menuen som tag selv 125,- kr. pr. couv. ved fest samme eller foregående dag.
Op til 2 ½ time.
Sild m/karrysalat
1/2 æg m/tomat
Fiskefilet m/remoulade & citron
Røræg m/pølser & bacon
Lun leverpostej m/bacon & champignon
Osteanretning med kiks
2 slags pålæg
Jordbær- & hindbærmarmelade
Nutella & honning
Pandekager m/ahornsirup
Frisk frugt anretning
Friskbagte boller, rugbrød & franskbrød
Kaffe, the & juice
Hele menuen som tag selv 198,- kr. pr. couv.
Starttidspunkt ml. kl. 8.00 og kl. 10.30. Varighed op til 3 1/2 time
Forret
Marinerede sild m/karrysalat
Røget laks m/rævedressing
1/2 æg m/rejer, mayonnaise & tomat
Buffet
Røræg m/pølser & bacon
Tarteletter m/høns i asparges
Lun leverpostej m/bacon & champignon
Græsk inspireret oksespegepølse m/oliven
Sønderjysk spegepølse m/remoulade & ristede løg
Slagterens rullepølse m/sky & løg
Pandekager m/ahornsirup
Jordbær- & hindbærmarmelade
Nutella
3 slags ost m/frugtanretning & kiks
Kringle
Rugbrød, franskbrød & lune boller
Kaffe – the, æble- & appelsin juice
Hele menuen som tag selv 255,- kr. pr. couv.
Forret rundt på bordene 265,- kr. pr. couv.
Hertil kommer øl, vin, vand og spiritus.
Starttidspunkt ml. kl. 8.00 og kl. 10.30. Varighed op til 3 1/2 time.
Forret
Mousse af røget laks m/ sød lime glace
Hvidløgs marinerede rejer på grøntbund
Sildesalat m/ æble,rødløg,dild & kapers
Hertil hjemmelavet karrysalat
Smør & lunt brød
Hovedret
Veganske & Chicken Quesadillas m/ Guacamole
Veganske Bruchetta
Frisk Tomatsalat & spidskålsalat
Små anretninger m/ æg, sprød chorizo & serrano
Røget Krondyrs carpaccio m/ ristede pinjekerner & parmasan
Græske frikadeller m/ soltørret tomat
Hertil Græsk thaziki, pesto & lunt brød
Dessert
Panna cotta m/ passions glace
Gl. dags æblekage
2 danske unika oste m/ syltede nødder
Kugler af hjemmelavet parfait is
Forret anrettes portionsvis og serveres rundt ved bordene. Hovedret & dessert anrettes som tag selv.
Hertil kommer øl, vin, vand og spiritus.
Starttidspunkt ml. kl. 8.00 og kl. 10.30.
388,- kr. pr. couv
Ovenstående er forslag til morgen/brunch-buffet. Det er muligt at tilpasse menuerne efter ønske.
Vores menuer er gældende ved minimum 20 couverter.