Line of wine bottles. Close-up.
Line of wine bottles. Close-up.
European cuisine in Ukrainian style. A large steak of red salmon fish, with mushrooms, asparagus, cherry tomatoes and fried lemon. Serving meals in a rustic restaurant.
European cuisine in Ukrainian style. A large steak of red salmon fish, with mushrooms, asparagus, cherry tomatoes and fried lemon. Serving meals in a rustic restaurant.
Sliced steak ribeye, grilled with pepper, garlic, salt and thyme served on a slate chopping Board on a dark stone background. Top view. Flat lay
Sliced steak ribeye, grilled with pepper, garlic, salt and thyme served on a slate chopping Board on a dark stone background. Top view. Flat lay
Healthy food. Greek salad with cucumber, tomato, sweet pepper, lettuce, red onion, feta cheese and olives.  Top view, banner
Healthy food. Greek salad with cucumber, tomato, sweet pepper, lettuce, red onion, feta cheese and olives. Top view, banner
dessert ice cream ball chocolate cake
dessert ice cream ball chocolate cake

Klassisk buffet menuforslag

”Den klassiske buffet” – forslag 1 

Forret – Fiskesymfoni bestående af:
Koldt Laks på bund af sprød salat m/ citrus og pestodressing
Tunmousse m/ krydderurter, hertil grønlandske rejer 
Forskellige slags brød m/ smør

Hovedret
Rosasteg af Kalv eller okse
Sprængt dansk svinekam
Kylling supreme m/ friske grøntsager aparte
Friske ristede petit kartofler & hjemmelavet fløde kartofler
Stor salatbar m/ minimum 12 slags
1 slags sauce efter eget ønske

Dessertbord
Panna cotta m/ syrligt
Chokolademousse m/ sprødt
Parfait is m/ sødt
Frisk frugt

338,- kr. pr. couv.

(Minimum 30 couv.)

 


 

”Den klassiske buffet” – forslag 2 

Forret
Marinerede sild m/karrysalat
Tunmousse m/ sprøde salater 
Røget laks m/dilddressing & asparges

Buffet
Tarteletter m/høns i asparges
Grøntsagstærter m/mix salat & dressing
Mørbradbøf m/champignon a la crème
Kold roastbeef m/kartoffelsalat

Dessert
Osteanretning m/frisk frugt
Lagkage & kringle

Hele menuen som tag selv 278,- kr. pr. couv.

Forret rundt på bordene 292,- kr. pr. couv.

(Minimum 30 couv.)

______________________________________________________________________________________


Sammensæt din egen menu – Hovedret 

Stege retter:
Oksemørbrad (+ 15 kr )
Rosastegt Greater omaha Steg
Rosastegt kalveculotte.
Braiseret okseculotter
Pulled pork.
Græsk inspireret farsbrød.
Braiseret okseculotte.
Helstegt dansk svinekam.
Bacon barderet kyllingebryst m/pikant.
Glaseret skinkesteg.

Saucer:
Cremet madagascar peber sauce
Sauce bordelaise.
Estragon sauce.
Skysauce.
Flæskestegssauce.

Kartofler:
Knust kartoffel m/ urter
Kartoffel gratin.
Pommes rissolles.
Små krydre kartofler.
Flødekartofler.
Hasselbach kartofler m/krydre smør.
Friteret BBQ kartofler både

 

Salat anretninger:
Tomatsalat m/mozzarella & rødløg.
Græsk tzatziki.
Coleslaw.
Broccolisalat m/bacon & ristede pinjekerner.
Melonsalat m/ vandmelon.løg, hvidost & ærteskud
Gulerodssalat m/ hvid ost & ristede græskar kerner
Classics Salatmix m/hjemmelavet dressing.
Moderne Salatmix m/hjemmelavet dressing

 

Pris pr. couv.

slags kød,, slags sauce, slags kartofler, slags salat.
175,- kr. pr. couv. 
(Minimum 20 couv.)

Ekstra store kuverter +25 kr.

Tilkøb af brød og smør +10 kr. pr. couv.

 



Klassisk, kold Tapas anretning

Spansk serrano
Chorizo
Lomo Curado
Salami Ventricina Piccante
 
Aioli – rød & grøn pesto
Kalamata oliven – syltede rødløg – grønne tomater – sweet drops
Sticks m/ tomat & mozzarella
 
4 udvalgte special oste
Marinerede & saltede nødder
Friske bær & kiks
 
2 slags lunt brød
 
148,- pr kuvert 
(minimum 20 couv.)

______________________________________________________________________________________