Line of wine bottles. Close-up.
Line of wine bottles. Close-up.
European cuisine in Ukrainian style. A large steak of red salmon fish, with mushrooms, asparagus, cherry tomatoes and fried lemon. Serving meals in a rustic restaurant.
European cuisine in Ukrainian style. A large steak of red salmon fish, with mushrooms, asparagus, cherry tomatoes and fried lemon. Serving meals in a rustic restaurant.
Sliced steak ribeye, grilled with pepper, garlic, salt and thyme served on a slate chopping Board on a dark stone background. Top view. Flat lay
Sliced steak ribeye, grilled with pepper, garlic, salt and thyme served on a slate chopping Board on a dark stone background. Top view. Flat lay
Healthy food. Greek salad with cucumber, tomato, sweet pepper, lettuce, red onion, feta cheese and olives.  Top view, banner
Healthy food. Greek salad with cucumber, tomato, sweet pepper, lettuce, red onion, feta cheese and olives. Top view, banner
dessert ice cream ball chocolate cake
dessert ice cream ball chocolate cake

Kontakt & Værd at vide

Hotel Glejbjerg
Borgergade 76
6752 Glejbjerg
Tlf. 75 19 84 64

Hotel Glejbjerg
Borgergade 76
6752 Glejbjerg
Tlf. 75 19 84 64

Værd at vide

Børn:

Børn under 2 år er gratis.

Børn under 12 år får 20% rabat på kuvertprisen.

Vedrørende bestilling:

Menuen besluttes senest 2 uger før arrangementets afholdelse, hvis ikke andet er aftalt.

Bindende deltagerantal oplyses senest 1 uge før arrangementet. Bordkort og bordplan kan evt. afleveres samtidig, dog senest 2 dage før arrangementets afholdelse.

Fastprisarrangementer, der overstiger 5 timer, kan evt. forlænges, dog senest til kl. 02.00.
Drikkevarer vil efter 5  timer blive faktureret i henhold til vinkortet, hvis ikke andet er aftalt.

Arrangementer slutter senest kl. 02.00.

I arrangementets pris er inkluderet lokaleleje, betjening, opvask og borddækning. Borddækning består af duge, servietter, lys og blomsterdekorationer. Bordpynt herudover kan efter aftale medbringes, og der er altid mulighed for personlige løsninger og sammensætninger. Ønskes et gennemgående tema, kan dette aftales.

Ved bestillinger under 15 couverter, vil der blive pålagt et tillæg på 12% af fakturabeløbet.

Der tages forbehold for prisstigninger. De oplyste priser er pr. 10. februar 2019.

Afbestilling:

Ved fuldstændig annullering af bestilt arrangement, senere end 4 uger før afholdelse, kan der i særlige tilfælde blive pålagt et gebyr efter arrangementets størrelse.