slideR3_0002_shutterstock_109330481
slideR3_0002_shutterstock_109330481
slideR3_0003_160985444
slideR3_0003_160985444
slideR3_0005_101356738
slideR3_0005_101356738

Nytårsmenu 2018

Nytårsmenu

Hotel Glejbjerg tilbyder en lækker 3 retters nytårsmenu.

Forret:
Kold fiskesymfoni bestående af:
Tun – laks – krebs,
frisk salat, sød tomat, citrus,
brød og smør.

Hovedret:
Helstegt amerikansk oksemørbrad,
honning bagte rødbeder, broccoli flan, ristede champignon,
dampet petit kartofler, oksesky.

Dessert:
Lun applepie m/kanel parfait.

Natmad:
Kartoffel-porresuppe m/bacon og brød.

Pris 3 retters nytårsmenu 295,- kr. pr. couv.
Pris 3 retters nytårsmenu incl. natmad 325,- kr. pr. couv.

Afhentes på Hotel Glejbjerg mellem kl. 12.00 og kl. 14.00 den 31. december 2018.
Hovedretten skal varmes og desserten lunes – der vedlægges en udførlig beskrivelse.