slideR3_0002_shutterstock_109330481
slideR3_0002_shutterstock_109330481
slideR3_0005_101356738
slideR3_0005_101356738

Hovedretter Forslag til hovedretter

Gammeldags oksesteg

Gammeldags oksesteg m/baconbarderede bønner,
dampede gulerødder, glaserede perleløg & asier.
Hvide kartofler m/persille & fløde skysauce.
160,- kr. pr. couv.

(Forslag 1) 

Flæskesteg

Flæskesteg m/halve æbler, hjemmelavet rødkål, brune kartofler, svesker, franske kartofler, asier.
Hvide kartofler & flæskestegssauce.
140,- kr. pr. couv.

(Forslag 2) 

Rosastegt oksefilet

Rosastegt oksefilet m/serranobarderede rodfrugter, ristede svampe, syltede bolchebeder, jordskokke pure.
Bagt kartoffel m/mos af purløg & bacon.
Kraftig oksesky.
203,- kr. pr. couv.

(Forslag 3) 

Rosastegt kalvefilet

Rosastegt kalvefilet m/grilltomat, grøntsagssaute, broccolisouffle, ristede svampe.
Pommes rissolles & bearnaisesauce.
187,- kr. pr. couv.

(Forslag 4) 

Kalvesteg stegt som vildt

Kalvesteg stegt som vildt m/sødt, surt, halve æbler, waldorfsalat & pommes rissolles.
Hvide kartofler & vildtflødesauce.
150,- kr. pr. couv.

(Forslag 5) 

Oksemørbrad

Helstegt oksemørbrad i krydret panada m/syltede rødløg, serranobarderede grønne asparges & ristede porto bello svampe.
Rissollees m/friske urter & rødvinssauce.
203,- kr. pr. couv.

(Forslag 6) 

Buffet anretning

Buffet-anretning bestående af:

Rosastegt oksefilet m/ristede svampe.
Glaseret skinkesteg m/grøntsagssaute.
Kylling suprême m/ratatouille.
Pommes rissolles m/skysauce.
Flødekartofler & bagte bådekartofler.
Stor salatbuffet m/dressing.
Stort brødbord m/div. smør.
197,- kr. pr. couv.

(Forslag 6)