slideR3_0002_shutterstock_109330481
slideR3_0002_shutterstock_109330481
slideR3_0003_160985444
slideR3_0003_160985444
slideR3_0005_101356738
slideR3_0005_101356738

Forretter Forslag til forretter

Forslag 1

Bagt laks m/rejer, asparges, bagte sherrytomater, lollo rosa, sauce verte.
Brød & smør.
77,- kr. pr. couv.

Forslag 2

Tigerrejer indbagt i filo m/aioli & spirer.
73,- kr. pr. couv.

Forslag 3

Lakseroulade m/røget ørredmousse, dampet asparges, lime glace & rødbedespirer.
Brød & smør.
83,- kr. pr. couv.

Forslag 4

Røget dyrekølle m/marinerede salater, tranebærvinaigrette, bagt cherrytomat & friske urter.
Brød & smør.
83,- kr. pr. couv.

Forslag 5

Fiskesymfoni, bestående af:
Bagt laks, tunmousse & røget hellefisk,
hertil sauce verte, friske urter & lime.
Flute & smør.
87,- kr. pr. couv.

Forslag 6

Tarteletter med hønsekød i asparges.
60,- kr. pr. couv.

Forslag 7

Røget ørredfilet m/stuvet spinat.
Brød & smør.
77,- kr. pr. couv.

Forslag 8

(Supper)
Klar suppe m/boller, ris & flute.
Aspargessuppe m/kødboller &  flute.
Karrysuppe m/ris, ananas &  flute.
60,- kr. pr. couv.