slideR3_0002_shutterstock_109330481
slideR3_0002_shutterstock_109330481
slideR3_0005_101356738
slideR3_0005_101356738

Forretter Forslag til forretter

Bagt laks

m. rejer, asparges, bagte sherrytomater, lollo rosa, sauce verte.
Brød & smør.
77,- kr. pr. couv.

(Forslag 1)

Tigerrejer

Tigerrejer indbagt i filo m/aioli & spirer.
73,- kr. pr. couv.

(Forslag 2) 

Lakseroulade

Lakseroulade m/røget ørredmousse, dampet asparges, lime glace & rødbedespirer.
Brød & smør.
83,- kr. pr. couv.

(Forslag 3) 

Røget dyrekølle

Røget dyrekølle m/marinerede salater, tranebærvinaigrette, bagt cherrytomat & friske urter.
Brød & smør.
83,- kr. pr. couv.

(Forslag 4) 

Fiskesymfoni

Fiskesymfoni, bestående af:
Bagt laks, tunmousse & røget hellefisk,
hertil sauce verte, friske urter & lime.
Flute & smør.
87,- kr. pr. couv.

(Forslag 5) 

Tarteletter

Tarteletter med hønsekød i asparges.
60,- kr. pr. couv.

(Forslag 6) 

Røget ørredfilet

Røget ørredfilet m/stuvet spinat.
Brød & smør.
77,- kr. pr. couv.

(Forslag 7)

Supper

Vælg mellem

Klar suppe m/boller, ris & flute.
Aspargessuppe m/kødboller &  flute.
Karrysuppe m/ris, ananas &  flute.

60,- kr. pr. couv.

(Forslag 8)