slideR3_0002_shutterstock_109330481
slideR3_0002_shutterstock_109330481
slideR3_0005_101356738
slideR3_0005_101356738

Desserter Forslag til desserter

Hjemmelavet islagkage

Hjemmelavet islagkage m/knust nougat, frisk frugt &
bær coulis.
65,- kr. pr. couv.

(Forslag 1) 

Creme brulee

Vanilie creme brulee m/friske bær & mynte.
72,- kr. pr. couv.

(Forslag 2) 

Dessert tallerken

Dessert-tallerken bestående af:
Husets hindbærtærte, nougat parfait, citron fromage
samt friske bær & Bailey råcreme.
83,- kr. pr. couv.

(Forslag 3) 

Stort dessertbord

Stort dessertbord m/3 slags is, 2 slags fromager,
1 slags tærte, Sarah Bernardt, stor frugtanretning,
2 slags dessertsauce.
Kage.
90,- kr. pr. couv.

(Forslag 4) 

Nøddekurv

Nøddekurv med frisk frugt & rørt is.
73,- kr. pr. couv.

(Forslag 5) 

Gateau Marcel

Gâteau Marcel (let frossen fransk chocoladekage)
m/ friske bær,
vanilie parfait & mynte.
77,- kr. pr. couv.

(Forslag 6) 

Romfromage

Romfromage m/frisk frugt & kirsebærsauce.
60,- kr. pr. couv.

(Forslag 7) 

3-farvet is

Husets 3-farvede is m/hjemmelavet blød
chokolade- nougat- & blåbæris.
77,- kr. pr. couv.

(Forslag 8)