slideR3_0002_shutterstock_109330481
slideR3_0002_shutterstock_109330481
slideR3_0003_160985444
slideR3_0003_160985444
slideR3_0005_101356738
slideR3_0005_101356738

Buffet Forslag til buffet

Forslag 1

Buffet
Rejer m/mayonnaise.
Lakseroulade m/røget ørredmousse.
Tunmousse m/majs & sprød salat.

Oksefilet m/whiskeysauce.
Farseret svinekam m/oliven og soltørret tomat.
Serranobarderet kyllingebryst.
Flødekartofler m/porrer.
Små krydrede kartofler.
Salatbar m/syltede specialiteter & hjemmelavede dressinger.

Romfromage m/flødeskum.
Cheesecake m/kirsebærgele.
Osteanretning m/druer & kiks.
Frugtfad.
Brød og smør.

312,- kr. pr. couv.

Forslag 2

Forret
Marinerede sild m/karrysalat.
Tunmousse m/rejer.
Røget laks m/dilddressing & asparges.

Buffet
Tarteletter m/høns i asparges.
Grøntsagstærter m/mix salat & dressing.
Mørbradbøf m/champignon a la crème.
Kold roastbeef m/kartoffelsalat

Osteanretning m/frisk frugt.

Lagkage & kringle.

Hele menuen som tag selv 260,- kr. pr. couv.

Forret rundt på bordene 275,- kr. pr. couv.